Дослідження можливості застосування регулятора напруги силового трансформатора в системі електропостачання АПТ - Ягнюк, Роман Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи: дослідити систему електропостачання АПТ з введенням в її склад регулятора напруги силового трансформатора. Об’єкт дослідження: процес регулювання напруги силового трансформатора. Предмет дослідження: силовий трансформатор з регулятором напруги. Проведено аналіз всіх можливих способів регулювання напруги на силовому трансформаторі, охарактеризовані схеми регуляторів напруги та проведено розрахунок вибраного регулятора напруги для силового трансформатора АПТ.
Keywords: система електропостачання; автотранспортне підприємство; силовий трансформатор; регулятор напруги; джерело живлення; трансформаторна підстанція