Розробка технології виробництва асфальтобетонних сумішей на бітумах, модифікованих блоккополімером у комплексі з полімером вторинної переробки на АБЗ, що реконструюється - Акініна, Алла (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі виконано аналіз щодо властивостей бітумів, модифікованих блоккополімером у комплексі з полімером вторинної переробки, низькотемпературних властивостей асфальтобетону на таких в’яжучих. В роботі відповідно до завдання розраховано склади асфальтобетонних сумішей що проектується до випуску на заводі заданої продуктивності, підібрано обладнання для отримання модифікованого бітуму та випуску асфальтобетонних сумішей. Розраховано складське господарство заводу, потреби в електроенергії та воді. Виконано техніко-економічне обгрунтування роботи та визначена економічна ефективність розробленої технології.
Keywords: бітум; модифікований полімером; вторинний полімер; блоккополімер; асфальтобетонна суміш; технологічна схема