Розробка системи автоматизації обладнання для управління безпекою автостоянки - Алієв, Едгар Ельманович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В дипломній роботі на основі аналізу предметної області обрані напрямки безпеки автостоянки, які можна автоматизувати, та підібране відповідне обладнання з необхідними характеристиками. Обране програмне середовище для реалізації та можливої візуалізації результатів роботи програмних модулів. Розроблена структурна та функціональна схеми системи. Створена схема бази даних, виконаний синтез системи, та проведена розробка елементів графічного інтерфейсу. Метою дипломної роботи є підвищення ефективності роботи служб безпеки, задіяних в процесі охорони автостоянки. Об'єктом дипломної роботи є процес управління безпекою промислових та адміністративних об'єктів. Предметом даної роботи є автоматизований контроль за безпекою автомобільної стоянки.
Keywords: безпека автомобільної стоянки; паркувальне обладнання; камери спостереження; автоматична фіксація автомобільних номерів