РОЗВИТОК ТРАНСПОРТНОЇ СИСТЕМИ ХАРКІВСЬКОГО РЕГІОНУ ТА ЇЇ ІНФРАСТРУКТУРИ - Хорошилова, І. О.; Хорошилова, И. А.; Khoroshilova, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2017)
У статті досліджено стан та розвиток транспортної системи Харківського регіону, виведено взаємозв’язок з функціонуванням її інфраструктури та надано оцінку транспортного потенціалу регіону. Як стратегічний аспект визначено формування транспортно-торговельно-логістичного кластера. В результаті аналізу інфраструктурного забезпечення доведено, що стратегічним пріоритетом розвитку транспортної системи Харківського регіону має стати оптимізація використання інфраструктурних і транзитних можливостей для покращення локальної доступності та роботи транспортної системи регіону в цілому.
РАЗВИТИЕ ТРАНСПОРТНОЙ СИСТЕМЫ ХАРЬКОВСКОГО РЕГИОНА И ЕЕ ИНФРАСТРУКТУРЫ
DEVELOPMENT OF THE TRANSPORT SYSTEM IN KHARKIV REGION AND ITS INFRASTRUCTURE
Keywords: транспортна система; регіон; потенціал; розвиток; стратегічні аспекти; оцінка; транспортная система; регион; потенциал; развитие; стратегические аспекты; оценка; transport system; region; capacity; development; strategic aspects; assessment; 332