Дослідження впливу експлуатаційних параметрів шин і коліс легкових автомобілів на їх пробіг - Пасічник, Ксенія Миколаївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета роботи. Метою кваліфікаційної роботи є комплексне дослідження впливу експлуатаційних параметрів шин і коліс легкових автомобілів на їхній пробіг, аналіз факторів зношування, обґрунтування оптимальних параметрів експлуатації та розробка інженерних рішень для підвищення ресурсу шин у реальних умовах використання. Об'єкт дослідження. Шини легкових автомобілів у реальних умовах експлуатації. Предмет дослідження – вплив експлуатаційних параметрів, кутів встановлення коліс та сервісних умов на пробіг і знос шин. У кваліфікаційній роботі магістра було зроблено комплексне дослідження впливу експлуатаційних параметрів шин і коліс легкових автомобілів на їхній пробіг, аналіз факторів зношування, обґрунтування оптимальних параметрів експлуатації та розробка інженерних рішень для підвищення ресурсу шин у реальних умовах використання.
Keywords: експлуатаційні фактори; діагностування кутів; ремон шин; експеримент; експлуатація; автомобіль; шини