Проєкт капітального ремонту автомобільної дороги Т-14-16 на ділянці км 6+400 – км 20+100 з розробкою заходів організації руху - Стародубець, Владислав Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі розроблено проєктні рішення щодо плану, поздовжнього та поперечних профілів автомобільної дороги, а також конструкцій дорожнього одягу із застосуванням прогресивних матеріалів. Окрім цього, розглянуто заходи для забезпечення безпеки дорожнього руху, техніки безпеки та охорони навколишнього середовища.
Keywords: проєкт; капітальний ремонт; автомобільна дорога; організація дорожнього руху; дорожньо-транспортні пригоди