Установка для проведення експериментальних досліджень ефективності GPS-інтенсифікатора - Єфименко, Олександр Володимирович; Плугіна, Тетяна Вікторівна; Мусаєв, Заур Разилович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Установка для проведення експериментальних досліджень ефективності GPS-інтенсифікатора, що встановлюється на виконавчу підсистему машини (розподільник, гідравлічні циліндри, насос), додатково оснащується єдиною док-станцією для контролю показників робочого циклу машини, а також системою датчиків та GNSS-антеною, таким чином, отримуючи сукупну інформацію (від супутникового приймача та датчика нахилу відвалу) щодо робочого обладнання (насоса, зподільника, виконавчого гідроциліндра).
Keywords: GPS-інтенсифікатор; дослідження ефективності GPS-інтенсифікатора