Проект ділянки з ТО і Р систем упорскування бензину автомобільних двигунів на СТО міського типу - Власенко, Денис Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета проекту – підвищення якості обслуговування та ремонту з метою зниження витрат палива та підвищення екологічної безпеки автомобілів. У процесі проектування обґрунтована виробнича програма СТО, проведено технологічний розрахунок, пропоновані до впорядженню паливне відділення ремонту систем живлення легкових автомобілів, що оснащені сучасним діагностичним та технологічним обладнанням, розроблені технологічні карти щодо діагностування, ТО та Р систем живлення сучасних легкових автомобілів.
Keywords: діагностування; впорск; стенд; очищення; ремонт; система живлення; обслуговування; пост; відділення