Підвищення експлуатаційного стану автомобільної дороги Харків – Охтирка на ділянці км 50 + 000 – км 68 + 000. Частина II. Розробка та обґрунтування заходів з ремонту ділянки дороги - Смірнов, Кирил Едуардович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі розглянуті: аналіз природньо-кліматичних умов Харківської області, обґрунтування виду експлуатаційних заходів, обсяги ремонтних робіт, Приведено розробки за технологією робіт з ямкового ремонту, фрезерування, поточного і капітального ремонтів. Приділена увага питанням охороні праці.
Keywords: Технологія та організація робіт з ремонту автомобільної дороги; автомобільна дорога; експлуатаційний стан; міцність; рівність; зчеплення; ремонт; поверхнева обробка; земляне полотно; дорожній одяг; техніка безпеки