Капітальний ремонт мосту на автомобільній дорозі міжнародного значення у Львівській області. Частина 3 - Мурашко, Максим Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі розглядаються основні організаційно-технологічні заходи виконання робіт, раціональна послідовність; основні методи та необхідні матеріально-технічні ресурси в межах розділу з організації будівництва. Також розглядаються актуальні методи розрахунку тривалості виконання будівельно-монтажних робіт, висвітлюються їх переваги та недоліки. Виконується огляд нормативних, науково-технічних, сучасних періодичних та електронних джерел інформації за темою роботи. Показані основні способи та необхідні технічні засоби з капітального ремонту мосту на прикладі споруди на міжнародній дорозі М-09 Тернопіль – Львів – Рава-Руська у Львівській області.
Keywords: виконання робіт; організаційно-технологічна послідовність; тривалість виконання робіт; потреби в ресурсах