Технологія та організація робіт з експлуатаційного утримання автомобільної дороги Т-21-19 Наталине - Зачепилівка - Перещепине на ділянці км 0+000 – км 21+940 - Анахіна, Ірина Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проаналізовані умови експлуатації дороги, виконана оцінка експлуатаційного стану автомобільної дороги та обрані ділянки проведення робіт. Визначено та розраховано обсяги необхідних для функціонування робіт. Розроблено технології виконання робіт з весняного, літнього, осіннього та зимового експлуатаційного утримання дороги. Розроблено технології виконання робіт з ліквідації ямковості та тріщин. Приділена увага питанням забезпечення якості робіт.
Keywords: автомобільна дорога; експлуатаційний стан; утримання; технологія; ямковість; тріщини