ВИЗНАЧЕННЯ ТЕХНІЧНОГО СТАНУ ДИЗЕЛІВ ЗАСОБІВ ТРАНСПОРТУ СІЛЬСЬКО-ГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА МЕТОДОМ КРАПЕЛЬНОЇ ПРОБИ МОТОРНОЇ ОЛИВИ - Барановський, Д.М.; Жулай, О.Ю. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2009)
Наведено результати експериментального визначення технічного стану дизелів засобів транспорту в АПК методом крапельної проби моторної оливи при планово-попереджувальній та адаптивній стратегіях технічного обслуговування та ремонту.
Keywords: технічне обслуговування та ремонт; дизелі; крапельна проба; технічний стан; 621.438