Проєкт СТО по обслуговуванню та ремонту систем охолодження двигунів автомобілів - Ткаченко, Максим Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі розроблено станцію технічного обслуговування з проектуванням посту обслуговування та ремонту систем охолодження двигунів автомобілів. Визначено обсяги робіт на СТО, розраховано число робітників, ділянок, площі необхідних приміщень. Проведено аналіз і вибір обладнання для діагностики, ремонту та обслуговування системи охолодження двигуна автомобіля.
Keywords: технологічний розрахунок; сто; пост; площа; система охолодження; устаткування; технічне обслуговування