Інформаційна система управління запасами на підприємствах по технічному обслуговуванні дорожньо-будівельних машин. - Синяк, Юлія Василівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі проведено аналіз предметної області, розроблено інфологічну та даталогічну моделі, інформаційна система обліку автозапчастин на підприємствах по технічному обслуговуванні дорожньо-будівельних машин. Програмне забезпечення  Microsoft Access.
Keywords: інформаційна система; база даних; модель управління; відношення; атрибут; функціональна залежність; первинний ключ; зовнішній ключ; нормалізація; запит; предметна область