Роль студентського самоврядування в середовищі технічного університету - Созикіна, Г. С. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У статті описані форми та засоби організації студентського самоврядування як чинника формування соціальної відповідальності студентів. Визначена роль студентського самоврядування в процесі управління вищим навчальним закладом.
The role of student self-government in the envi-ronment of technical university
Keywords: студентське самоврядування; соціальна відповідальність; вищий навчальний заклад; student self-government; social responsibility; institution of higher educa-tion; 378.147; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.94.0.209