Удосконалення технологічного процесу перевезення цукрового буряку при обслуговуванні замовників ТОВ «ПК «Зоря Поділля»» ВП «Гайсинський цукровий завод» - Момот, Ігор Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: керівництво ВАТ «ГЦЗ» прийняло до розгляду питання щодо впровадження результатів дослідження в IV кварталі 2025 р. Область застосування: вантажні підприємства автомобільного транспорту
Keywords: цукровий буряк; автомобіль-самоскид; витрати; замовник; маршрутизація; ефект