Вдосконалення організації дорожнього руху на перехресті вулиць Черняховського та маршала Говорова м. Одеси - Бережний, Руслан Вячеславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Мета роботи: розробка заходів з вдосконалення організації дорожнього руху на перехресті вулиці Черняховського та маршала Говорова м. Одеси. В роботі використані сучасні методи і засоби досліджень ДТП різної природи, основні положення теорії вимірювань та математичної статистика, чисельні методи аналізу на ПК, диференціальне та інтегральне числення, методи математичного моделювання та планування експерименту. На перехресті запропоновано змінити пофазний роз'їзд, виконати перерозподіл транспортних потоків та перерахувати цикл світлофорного регулювання.
Keywords: перехрестя; автомобіль; безпека дорожнього руху; водій; вулично-дорожня мережа; світлофорне регулювання