Модернізація бази механізації для обслуговування комунальних машин - Москальов, Віталій Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Головна мета роботи – модернізація бази механізації по обслуговуванню і ремонту комунальних машин. У дипломній роботі запропонована новий проект бази механізації та ремонтного підрозділу. В роботі розглянуті питання пов’язані з розрахунками трудоємності, річного фонду роботи машин та складського господарства. Визначенні параметри енергозабезпечення підприємства. За допомогою техніко-економічне обґрунтування інженерних рішень була визначена вартість обслуговування і ремонту комунальної машини. В розділі охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях запропоновані організаційні заходи з охорони праці при проведенні та ремонту комунальних машин.
Keywords: комунальні; машини; ремонт; трудоємність