Розробка технології виробництва щебеневомастикових асфальтобетонних сумішей зі зменшеним вмістом волокон на асфальтобетонному заводі, що реконструюється - Соколов, Віталій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі розглянуто питання зменшення або відмови від використання стабілізуючих добавок при виготовленні щебенево-мастикових асфальтобетонних сумішей. В роботі виконані розрахунки складу щебенево-мастикових асфальтобетонних сумішей без використання стабілізуючих волокон, наведені розрахунки складів кам’яних матеріалів, бітумосховища.
Keywords: бітум; стабілізуюче волокно; технологічна схема; мінеральні матеріали; щебенево-мастикова суміш; щебенево-мастиковий асфальтобетон