Генератор багатократних iмпульсiв струму для обробки металiв тиском iмпульсного магнiтного поля - Батигiн, Юрiй Вiкторович; Гнатов, Андрiй Вiкторович; Чаплигiн, Євген Олександрович; Гнатова, Щасяна Валiковна; Трунова, Iрина Сергiївна (My University, 2011)
Генератор багатократних імпульсів струму для обробки металів тиском імпульсного магнітного поля, що містить зарядний пристрій, накопичувач ємності електричної енергії і розрядний контур з навантаженням-індуктором, комутація якого здійснюється тиристорно-електронним пристроєм, виконаний з можливістю синхронізації заряду-розряду накопичувача ємності для збудження заданої кількості імпульсів струму в розрядному контурі, який відрізняється тим, що як накопичувач електричної енергії використано іоністор.
Keywords: металообробка