Інформаційні технології для підвищення ефективності міжбанківських систем - Попова, Анжела Миколаївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета роботи – розроблення методів, алгоритмів та програмних засобів побудови інформаційно-управляючої системи для підвищення ефективності міжбанківських систем в сучасних умовах. Отримані під час дослідження дані дозволяють об'єктивно оцінити вплив групи економічних, технічних, технологічних, організаційних та інноваційних чинників функціонування та розвитку системи електронних міжбанківських розрахунків.
Keywords: міжбанківські розрахунки; система електроних платежів; банківські перекази