Удосконалення технології діагностування підвіски легкового автомобіля - Бiленко, Роман Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Основною метою роботи є розробка заходів та методів для більш досконалого діагностування підвіски сучасних легкових автомобілів за рахунок застосування сучасного технологічного обладнання. Предметом дослідження є підвіска легкових автомобілів. Для створення нормальних умов праці при виконанні діагностичних робіт, зниження трудомісткості виконання робіт, підвищення механізації трудомістких процесів пропонується впровадити в існуючу зону діагностики обладнання для перевірки підвіски легкового автомобіля.
Keywords: ходова частина; резонансний метод; метод Eusama; сайлент-блок; стенд для діагностики підвіски