Колодково-дискове гальмо - Iваненко, Олег Iванович; Щукiн, Олександр Вiкторович (My University, 2018)
Колодково-дискове гальмо містить гальмівні колодки, магістральний трубопровід, виконавчий гідроциліндр з гідроштовхачем і пружиною. При цьому колодково-дискове гальмо виконано у вигляді гідропідсилювача, з'єднаного з підпружиненою педаллю управління з одного боку, а з іншого боку взаємодіє з гальмівним диском через гідроциліндр з гідроштовхачем, кліщовими захватами з гальмівними колодками, роликами і пружиною стиснення.
Keywords: Подъемно-транспортное оборудовани.; Пiдйомно-транспортне обладнання