Аналіз ринку автотранспортних послуг в Україні - Загурський, О. М.; Загурский, О. Н.; Zagurskіy, O. M. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
У статті розглянуто теоретичні та методологічні аспекти розвитку ринку автотранспортних послуг. Проведено аналіз ринку вантажних перевезень та оцінено місце автомобільного транспорту в ньому. Визначено, що він є неоднорідним і може бути сегментований шляхом виділення перевезень на різні відстані.
Анализ рынка автотранспортных услуг в Украине
Аnalysis of the motor transport services market in Ukraine
Keywords: вантажообіг; інституційні відносини; перевезення; ринок; автотранспортні послуги; грузооборот; институциональные отношения; перевозки; рынок; автотранспортные услуги; cargo turnover; institutional relations; transportation; market; motor transport services; 339.13[629.33/.36+338.46](477)