Проектування системи забезпечення номінальної температури робочої рідини гідропривода екскаватора четвертої розмірної групи - Толошна, Поліна Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті розглядаються питання пов’язані з проектуванням системи забезпечення номінальної температури робочої рідини гідропривода екскаватора четвертої розмірної групи. Проведено аналіз інформаційних джерел. Розраховані основні необхідні параметри і розроблено конструкцію. Проведені техніко-економічні розрахунки та розглянуті питання з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.
Keywords: будівельна машина; екскаватор; гідропривод; температура робочої рідини; гідробак