Управління проектом створення учбової комп’ютерної лабораторії ВНЗ - Редді, Ярослав (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Концепція проекту – загальний інформаційний простір для підвищення якості навчального процесу в УКЛ ВНЗу. Об'єктом дослідження є учбова комп’ютерна лабораторія ВНЗу. Предметом дослідження є вибір програмно-технічного забезпечення УКЛ ВНЗу. Метою роботи є підвищення ефективності і швидкості обробки інформації в УКЛ за рахунок раціонального вибору інформаційного інструментарію. Задача вирішується методами управління проектом, системного підходу, статистичного аналізу, оцінки та оптимізації даного типу об’єктів, методами формалізації та моделювання. За допомогою пакету програмування Delphi наводиться приклад вибору елементів комп’ютерної учбової лабораторії. Проводиться оцінка результатів.
Keywords: багатокритеріальна оптимізація; вибір; ефективність; інформація; метод; модель; управління пректом; програма; учбова лабораторія; технологія