Оптимізація алгоритмів калібрування та тестування інформаційно- вимірювальних систем. - Кавиршин, Нікіта Русланович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі бакалавра розглянуто комплексне використання теоретичних та експериментальних методів оптимізації алгоритмів калібрування та тестування інформаційно-вимірювальних систем. Використані критерії оптимізації – точність, швидкість, стабільність, топологічна спостережуваність, енергоефективність, відмовостійкість і адаптивність.
Keywords: алгоритм; інформаційно-вимірювальна система; калібрування; метод; оптимізація; тестування