Розробка моделі ранжування інструментів зеленої логістики для керування ланцюгами постачань - Юрченко, Богдан Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Проведено аналіз проблем та перспектив розвитку зеленої логістики в Україні; розроблено загальну постановку задачі ранжування інструментів зеленої логістики для керування ланцюгами постачань в умовах невизначеності вхідної інформації; проведено аналіз багатокритеріальних методів прийняття рішень; розроблено модель ранжування інструментів зеленої логістики для керування ланцюгами постачань в умовах невизначеності вхідної інформації; наведено приклад використання розробленої моделі ранжування інструментів зеленої логістики для керування ланцюгами постачань в умовах невизначеності вхідної інформації.
Keywords: альтернатива; зелена логістика; інструмент критерій; ланцюги постачань; метод аналізу ієрархій