Система контролю вихiдних параметрiв руху транспортного засобу - Леонтьєв, Дмитро Миколайович; Клименко, Валерiй Iванович; Рижих, Леонiд Олександрович; Ломака, Степан Йосифович (My University, 2017)
Система контролю вихідних параметрів руху транспортного засобу, яка містить модуль відео- та аудіофіксації і має можливість запису отриманої інформації, яка відрізняється тим, що має блок обробки вхідної інформації з датчиків швидкості обертання коліс транспортного засобу, датчика переміщення гальмівної педалі, датчика переміщення педалі акселерометра, датчика переміщення педалі зчеплення, датчика повороту рульового колеса, трикоординатного датчика прискорення, шістьох датчиків тиску робочого тіла в гальмівній системі транспортного засобу та має можливість інтерактивного обміну інформацією з персональним комп'ютером, на якому встановлено програмне забезпечення для подальшого аналізу вихідних параметрів руху транспортного засобу у разі необхідності.
Keywords: автомобiлi; автомобiлi, технiчна експлуатацiя