Розробка блок - схеми маслоочищувальної системи екскаватора з ежекторним живленням насоса - Остропольський, Сергій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті розроблено блок - схему маслоочищувальної системи екскаватора з ежекторним живленням насоса. Проведено аналіз інформаційних джерел. Розраховані основні необхідні параметри і розроблено конструкцію. Проведені техніко-економічні розрахунки та розглянуті питання з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.
Keywords: екскаватор; гідропривод; очистка робочої рідини; фільтр