Розробка інформаційної системи для автоматизації процесу замовлення - Насатов, Олег Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – інформаційна система автоматизації процесу замовлення. Предмет дослідження – інформаційні технології розробки інформаційної системи автоматизації процесу замовлення. Мета роботи: Створення інформаційної системи, яка допоможе підприємствам в управлінні процесом замовлень. Система буде містити інформацію про замовлення, клієнтів, товари, платежі та інші важливі дані протягом бізнес-циклу, а також формувати звіти та аналітику. Всі етапи розробки було здійснено в середовищі Visual Studio на мові програмування C#, а також створення бази даних було виконано в середовищі SQL Server Management Studio. Ці середовища та мова дозволяють зробити систему яка допоможе максимально оптимізувати та автоматизувати процес прийняття замовлень від клієнтів.
Keywords: visual studio; windows forms; sql server; resharp; c#; crystal reports; github; management studio sql; саз; система автоматизації замовлення