Розробка технології виробництва асфальтобетонних сумішей з підвищеним показником зсусвостійкості за рахунок бітумного в’яжучого - Злуніцин, Роман Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі розглянуто питання технології виробництва в’яжучих, модифікованих полімерними добавками типу термоеластопластів, що якісно впливає на довговічність роботи матеріалу на основі полімеру. Суттєвим є вплив на зсувостійкість, що і підтверджено приведеними в роботі результатами.
Keywords: бітум; бітумополімер; технологія приготування; гранулометричний склад; асфальтобетон; асфальтополімербетон; міцність на стиск; зсувостійкость