Дослідження причин виникнення дефектів і пошкоджень сендвіч-панелей при швидкісному будівництві - Зайцев, Сергій Геннадійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі зроблено огляд українського ринку виробників сендвіч-панелей, розглянуті питання їх конструктивних особливостей, проаналізовано можливі дефекти підчас експлуатації та шляхи їх усунення, досліджено витрати теплової енергії швидкомонтованої будівлі з сендвіч-панелей різного типу теплоізоляції, зроблено висновки щодо мінімальної товщини теплоізоляційного шару та видів його наповнювача
Keywords: застосування сендвіч-панелей; швидкомонтовані будівлі; теплоізоляція; каркас; замкове з’єднання; сендвіч-панелі; дефекти; мінеральна вата; скловолокно; пінополістирол; пінополіуретан