Георадарне обстеження ділянки міської автомобільної дороги. Частина 1. Підготовка та проведення георадарного обстеження дорожнього покриву - Іванов, Роман Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У межах виконання кваліфікаційної роботи проаналізовано теоретичні основи георадіолокаційного методу визначення товщин шарів дорожнього одягу та технічні характеристики сучасних георадарів. Здійснено детальне вивчення конструкції дорожнього одягу на еталонній ділянці з використанням розкритої карти ремонту. Проведено калібрування георадарного комплексу ОДЯГ-1 та виконано георадарні вимірювання як до, так і після виконання ремонтних робіт. Результати оброблено у спеціалізованому програмному забезпеченні GPR ProView з метою визначення відповідності конструкції дорожнього одягу проєктним параметрам.
Keywords: георадар; дорожній одяг; неруйнівний контроль; товщина шарів; калібрування; GPR Proview; вулиця Чернишевська