Дослідження сніжно-хуртовинного режиму доріг Житомирської області - Волківський, Богдан Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі визначено основні характеристики снігопадів та снігового покриву, які впливають на зимове утримання автомобільних доріг; визначено основні характеристики хуртовин; побудовано криві визначення найбільшої висоти снігового покриву з різною вірогідністю перевищення; визначено розрахункову висоту снігового покриву
Keywords: cніжно-хуртовинний режим; сніговий покрив; снігопад; зимове утримання; хуртовина; крива забезпеченості; снігонезаносима насип