Підвищення безпеки руху пішоходів на ділянці вул. Архітектора Вербицького в районі буд. 10 у м. Київ - Скубак, Владислав Євгенович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – підвищення безпеки руху пішоходів на ділянці вул. Архітектора Вербицького в районі буд. 10 у м. Київ. Об'єкт дослідження – дорожній рух на ділянці вул. Архітектора Вербицького в районі буд. 10 у м. Київ. Предмет дослідження – організація дорожнього руху на ділянці вул. Архітектора Вербицького в районі буд. 10 у м. Київ. Метод дослідження – натурно-аналітичний. У дипломній роботі розглянуто питання щодо аналізу методів удосконалення організації дорожнього руху. Надана характеристика об’єкту дослідження. В якості заходу з підвищення безпеки руху пішоходів запропоновано впровадження світлофорного регулювання на ділянці вул. Архітектора Вербицького в районі буд. 10 у м. Київ. Для оцінки ефективності впровадження запропонованих заходів побудовано імітаційні моделі пішохідного переходу.
Keywords: моделювання дорожнього руху; організація дорожнього руху; пішохідний перехід; світлофорне регулювання