ВІЗУАЛІЗАЦІЯ В ПАКЕТІ AUTODESK INVENTOR ЕСКІЗНОЇ ГЕОМЕТРІЇ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ ЗАСОБІВ ТЕОРІЇ R-ФУНКЦІЙ - Іванов, Є. М.; Іванова, З. О.; Бей, А. С.; Иванов, Е. М.; Иванова, З. А.; Бей, А. С.; Іvanov, E.; Іvanova, Z.; Bey, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2015)
Pозглянуто можливість автоматизації та контролю обчислювального процесу при застосуванні засобів теорії R-функцій та основ машинної графіки, яка дозволяє рівняння граничної поверхні та області конічного криволінійного зуба і з’єднувального диска в цілому подавати в аналітичній формі з можливою візуалізацією в пакеті Autodesk Inventor.
ВИЗУАЛИЗАЦИЯ В ПАКЕТЕ AUTODESK INVENTOR ЭСКИЗНОЙ ГЕОМЕТРИИ ПРИ ПРИМЕНЕНИИ СРЕДСТВ ТЕОРИИ R-ФУНКЦИЙ
VISUALIZATION IN THE PACKAGE AUTODESK INVENTOR SKETCH GEOMETRY WHEN USING TOOLS IN THE THEORY OF R-FUNCTIONS
Keywords: зуб; шестерня; засоби теорії R-функцій; пакет Autodesk Inventor; средства теории R-функций; пакет Autodesk Inventor; tooth; gear; tools of the theory of R-functions; the package Autodesk Inventor; 004