Удосконалення технологічного процесу перевезення пасажирів на міському маршруті №7 «Вул. 12-го Квітня – Східна» - Харіна, Єлизавета Дмитрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані при організації транспортного обслуговування пасажирів на міському маршруті №7 «Вул. 12-го Квітня – Східна».
Keywords: міський пасажирський транспорт; маршрут; зупинний пункт; розклад руху; пасажиропотік