Спосiб вимiрювання витрати рiдини - Байдала, Таїсiя Юрiївна; Коробко, Андрiй Iванович; Краснокутський, Володимир Миколайович; Краснокутський, Максим Володимирович; Шеїн, Вiталiй Сергiйович (My University, 2018)
Спосіб вимірювання витрати рідини полягає у проходженні рідини через магістраль, фіксуванні моментів замикання контактів геркону за допомогою обчислювального пристрою, визначення їх частоти та перерахування у витрату рідини. Для його здійснення забезпечують проходження рідини через напівкамери магістралі спеціальної форми почергово при забезпеченні нерозривності потоку рідини.
Keywords: Измерительная техника; Вимiрювальна технiка