Iнтелектуальна бортова iнформацiйна система безпiлотного транспортного засобу на основi iнтегрованої навiгацiйної системи - Нiконов, Олег Якович; Полосухiна, Тамара Олегiвна (My University, 2018)
UA Інтелектуальна бортова інформаційна система безпілотного транспортного засобу на основі інтегрованої навігаційної системи складається з датчиків, відеокамер, блока розпізнавання знаків, радара, супутникової навігаційної системи, блока зберігання цифрової інформації, блока пам'яті про стан руху транспортного засобу, приймально-передавального пристрою, дані з яких поступають на електронний блок, після чого оброблена за допомогою електронного блока інформація поступає на пристрої керування швидкістю руху, керування напрямком руху, керування гальмівною системою та передавальний пристрій. На безпілотному транспортному засобі додатково встановлюються автономна навігаційна система та блок обробки сигналів для постійного надходження актуальної інформації про місцезнаходження безпілотного транспортного засобу.
Keywords: Автотранспортные средства; Автотранспортнi засоби