Метод вибору варіанта розвитку транспортно-логістичної компанії в умовах невизначеності - Донець, Олександр Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Проведено аналіз тенденцій розвитку транспортної логістики; розроблено загальну постановку задачі вибору варіанта розвитку транспортно-логістичної компанії в умовах невизначеності; проведено аналіз методів прийняття рішень в умовах невизначеності; проведено аналіз критеріїв вибору варіанта розвитку транспортно-логістичної компанії в умовах невизначеності; розроблено метод вибору варіанта розвитку транспортно-логістичної компанії в умовах невизначеності; виконано експериментальну перевірку розробленого методу.
Keywords: Альтернативи; Критерії; матриця попарних порівнянь; метод аналізу ієрархій; нечіткі множини; транспортно-логістична компанія; проєкт