Порівняльний аналіз кошторисних програмних комплексів АВК-5 та Кошторис-8 за проектом на капітальний ремонт мосту через р. Мжа на а/д 0-212145 Нова Водолага –Вільхуватка - Рокитне - Мокра Рокитна, км 9+929 - Симоненко, Олена Станіславівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Порівняльний аналіз будівельних кошторисних програмних комплексів АВК-5 та Кошторис-8 при капітальному ремонті мостової споруди через річку Мжа. Наведено перелік робіт та відомості об’ємів при капітальному ремонті мосту через р. Мжа на км 9+929 автомобільної дороги О-212145 Нова Водолага – Вільхуватка – Рокитне – Мокра Рокитна. Представлено додаткові розрахунки та обґрунтування необхідні для кошторисного розрахунку капітального ремонту в кошторисних програмних комплексах. Виконано аналіз виконаних кошторисних розрахунків капітального ремонту мосту в програмних комплексах АВК-5 та Кошторис – 8.
Keywords: кошторисний розрахунок; локальний кошторис; капітальний ремонт; об’єм робіт