Стенд для діагностування гідромашин об'ємного гідроприводу - Глушкова, Діана Борисівна; Скрипніков, Віктор Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Стенд для діагностування гідромашин об'ємного гідроприводу містить систему діагностування гідроприводу в цілому та його основних агрегатів, а саме гідронасоса, гідромотора та гідравлічного клапана, реле температури для вимірювання і контролю температури та автоматичний лічильник частинок.
Keywords: гідропривод; стенд; діагностування