ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ ВИЗНАЧЕННЯ ПАРАМЕТРІВ РУХУ ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ ПРИ ДОСЛІДЖЕННІ ДТП - Сараєв, О. В.; Сараев, О. В.; Sarayev, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Розглянуто проблематику дослідження процесу руху транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди. Проаналізовано недоліки у визначенні параметрів ефективності гальмування транспортного засобу розрахунковим шляхом. Запропоновано розрахунковий метод визначення швидкості руху транспортного засобу, обладнаного антиблокувальною системою гальм.
ПРОБЛЕМНЫЕ ВОПРОСЫ ОПРЕДЕЛЕНИЯ ПАРАМЕТРОВ ДВИЖЕНИЯ ТРАНСПОРТНЫХ СРЕДСТВ ПРИ ИССЛЕДОВАНИИ ДТП
RESEARCH OF VEHICLE’S BRAKING DYNAMICS AT TRAFFIC ACCIDENT ANALYSIS
Keywords: транспортний засіб; дорожньо-транспортна пригода; гальмування; сповільнення; швидкість; розрахунок; транспортное средство; дорожно-транспортное происшествие; торможение; замедление; скорость; расчет; vehicle; process; braking; deceleration; calculation; experiment; incident; research; 656.08