Розробка мобільного додатка для підвищення ефективності роботи автосервісу легкових автомобілів - Бублик, Дарина Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – мобільний додаток для підприємства, яке надає послуги ремонту автотранспортної техніки. Предмет дослідження є особливості і методи розробки мобільного додатка для автосервісу. Мета роботи є підвищення ефективності роботи автосервісу легкових автомобілів шляхом створення мобільного додатка.
Keywords: ARIS; IDEF0; мобільний додаток; автосервіс; ANDROID STUDIO