Проєкт капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Н-01 Київ –Знам’янка з км 76+650 до км 81+700 з розробкою заходів з організації дорожнього руху - Василенко, Максим Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті розробки дипломної роботи виконано: збір і аналіз інформації щодо характеристики ділянки дороги та району її розташування, аналіз методів оцінки безпеки руху, оцінку інтенсивності, безпеки та швидкості руху, проєктування поздовжнього профілю земляного полотна, розробку заходів з організації дорожнього руху, проєктування конструкції нежорсткого дорожнього одягу для підсилення існуючої конструкції та для нового будівництва, визначення скорочення частини поточних витрат в результаті розробки заходів з капітального ремонту ділянки дороги.
Keywords: аварійність; автомобільна дорога; безпека руху; дорожній одяг; організація руху; поздовжній профіль; план траси