Дослідження методів розпізнавання образів на прикладі систем е-commerce - Залата, Артур Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт – методи розпізнавання образів, програми машинного зору, системи машинного навчання. Мета роботи – проектування та створення програмної системи, яка дозволяє розпізнавати та ідентифікувати товар за його зображенням, визначати його категорію та знаходити за артикулом в електронних магазинах. В роботі проведений аналіз предметної галузі, досліджені основні методи та фреймворки машинного зору, проведений аналіз актуальних технологій, розроблена програма із використанням знань, набутих під час дослідження.
Keywords: програмна система; програмний продукт; розпізнавання образів; електронна торгівля