Застосування добавок природнього бітуму в асфальтобетонних сумішах під час виконання ремонтних робіт на автомобільній дорозі Хорол – Семенівка – Кременчук на ділянці км 22+000 – км 42+000 - Панчишин, Дмитро Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У роботі були розроблені питання аналізу природно-кліматичних умов, проаналізовано експлуатаційний стан ділянки автомобільної дороги, обґрунтовано види ремонтних робіт, досліджено що підвищену колієстійкість асфальтобетонних шарів дорожніх одягів можливо забезпечити шляхом використання для їх улаштування асфальтобетонних сумішей, виготовлених на основі модифікованих бітумів, виконано розрахунок об'ємів робіт, розроблено технологія та організація виконання робіт з ліквідації вибоїн і герметизації тріщин та поточного ремонту автомобільної дороги, також розглянуті питання контролю якості виконання робіт.
Keywords: транспортно-експлуатаційний стан; модифіковані бітуми; колієстійкість асфальтобетонних шарів; ліквідація вибоїн; герметизація тріщин; поточний ремонт