ФОРМУВАННЯ ІМІДЖУ ДОРОЖНЬОГО ПІДПРИЄМСТВА - Коркушко, Н. М; Korkushko, N. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
Запропоновано розглядати імідж дорожнього підприємства як цілеспрямовано створений позитивний образ підприємства, що відображає стійке уявлення споживачів, партнерів, співробітників та інших цільових груп про його діяльність, якість будівництва та обслуговування, репутацію та престижність у дорожній галузі.
FORMATION OF THE ROAD ENTERPRISE IMAGE
Keywords: дорожні підприємства; основоположні іміджеві характеристики; імідж; road enterprises; fundamental imaginary descriptions; image; 339.138:625