Моделювання ходового обладнання мобільних підйомників - Кириченко, Ігор Георгійович; Черніков, Олександр Вікторович; Корецький, Ярослав Сергійович; Kyrychenko, Igor; Chernikov, Oleksandr; Koretskyi, Yaroslav (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У статі наведено результати розроблення цифрової тривимірної моделі самохідного телескопічного підйомника, а також проаналізовано віртуальні дослідження щодо керування рухом машини за різних положень ходового обладнання.
Modeling of Running Equipment of Mobile Lifts
Keywords: мобільний підйомник; комп’ютерне моделювання; віртуальний експеримент; адекватність моделі; Autodesk Inventor; mobile elevating; computer modeling; virtual experiment; model adequacy; 629.341; 10.30977/BUL.2219-5548.2023.101.1.68